Ky është Droni i Parë Shqiptar.

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/06/2-1.png

Ne jemi kompania e parë e Dronëve në Shqipëri,
that offers Drone & Artificial Intelligence Solutions

Ne jemi kompania e parë e Dronëve në Shqipëri,
që ofron zgjidhje me anë të Inteligjencës Artificiale

Po kërkoni për shërbime me dronë? Ne e kemi një zgjidhje për ju!
Fotogrametri, 3D Point Cloud, DTM/DSM dhe më shumë!
Inspektim asetesh për Infrastrukturë & Energji me kamera vizuale/termike.
Monitorim i shëndetit të kulturave dhe gjenerim Raport vizual .
Zgjidhe me AI dhe dronë për sigurinë publike, misione kritike dhe SAR.
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/m2ea-1.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/dji-phantom-4-rtk-p5369-10223_image.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/09/Fixar_200820_0832.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/inspire-2-combo-premium-dji.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/100-1.jpeg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/Untitled-design-17-2.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/Elios-2-Front-view-edited-e1595358296723.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/dji-matrice-m300-rtk_1.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/evo_dual_rtk_500.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/2019-wingtra-drone-standing-front-1-1.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/YUNH520EEU_web_1024x683.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/mavic-air-2-product-photo-1024x683-2.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/09/Exyn-logo-1.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/09/ScreenShot2020-06-09at12.28.22PM_720x.png

Ne Përdorim Teknologji & Produkte Të Ndryshme Për
Të Marrë Rezultatet Më Të Mira

Pasi të na kontaktoni, do të keni në dispozicion një gamë të gjerë zgjidhjesh, nga të cilat do të zgjidhet më efektivja sipas konsultës me ekspertët e ekipit tonë.

INTELIGJENCA ARTIFICIALE

INTERNET OF THINGS

CLOUD

REALITETI I SHTUAR

Urime! Ju jeni në shoqëri të mirë.

Me të dhënat sipas kërkesës, kompania juaj mund të transformojë rrjedhat e përditshme, të rrisë bashkëpunimin dhe të jetë më produktive.
Bizneset kërkojnë vazhdimisht inovacion duke përmirësuar ose zëvendësuar procese joefikase. Dronët e bëjnë këtë të mundur.
012345678900123456789001234567890 km
Distanca Totale e Fluturimit
012345678900123456789001234567890
Misione të Përfunduara
01234567890012345678900123456789001234567890+ ha
Sipërfaqja Totale e Rilevuar
0123456789001234567890+
Partnerët

Zgjidhje me Dron

Ne përdorim dronët për të marrë dhe analizuar shpejt të dhënat, për informacione të detajuara.

IoT & Cloud

Sistemet e infrastrukturës IoT ofrojnë efikasitet, duke komplimentuar aftësitë njerëzore.

Inteligjenca Artificiale & Siguria

Siguri për një botë të pasigurt, e shoqëruar me algoritme të machine-learning.

Zgjidhje XR

Përjetoni ose krijoni një realitet të ri duke shfrytëzuar hapësirën 360.
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/10/GEN-UAS-A1-A3-certificate-10100883-scaled.jpg

LICENCIM DHE TRAJNIMENe Jemi Profesionistë Të Licencuar & Ofruesë Licencash

Kapja e momenteve përmes fotografisë i ruan ato në kohë dhe i ruan si kujtime. Ne ofrojmë trajnime për entuziastët dhe profesionistët e rinj në industri. Si ekspertë të besuar, ne ofrojmë licenca për pilotët e dronëve dhe ekspertët e sigurisë.

KONSULTIME DRONËSHNe ofrojmë
platformat më të mira UAV,
Zgjidhje, Menaxhim
Projektesh dhe
Programesh

Ekipi ynë menaxhon objektivat, përgatit programe, përcakton qëllimet dhe metrikat, teston dhe provon, dokumenton, përdor PSV-të (Procedurat e Standardizuara të Operacionit), vlerëson dhe ul rrezikun, fokusohet në sigurinë e të dhënave dhe rezultatet.
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/home-banner-6-drone-outputs.png

Partnerët Tanë

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/de46652dd99c67d4f8d17607e3bf0dce.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/292833_425781860815479_1511322992_n.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/sky2wxqyqlyqb0bgy39z-1.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/logo_corp_vertical_light-300x218-2.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/5zkXMcc.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/12/269942851_2710512059094325_5754586567289412928_n.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/D_Fend_Solutions_Logo-1.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/aerialtronics-logo-A4AE068FFF-seeklogo.com_.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/logo-droneshield.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/1562436255417.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/exyn.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/07/MQebqsta_400x400.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/c404bd08bc68357c36d69a2c3e6d2844.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/07/13466115_1024672700956581_2510897804574166397_n-1.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/12/Tirana.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/12/Bujqesor.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/Stema_e_AAC_te_Shqiperise.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/pob-news-auvsi-logo-web-052018.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/1200px-Autoriteti_Shteteror_per_Informacionin_Gjeohapsinor.svg_.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/89810a26-40a3-4de3-82ec-d26e566c15e4-1565676535165.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/12/78646092_602576350499966_7632063070021353472_n.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/12/csm_dta_nuovo_blu_trasp_bb21510d95-1.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/20200323142116556.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/12/47396708_773501352984919_8874108783857500160_n-e1664872211601.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/26_Hiksvison_logo.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/46137443_1207211979419226_973439571540836352_n.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/07/download.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/png-transparent-unmanned-aerial-vehicle-quadcopter-ehang-ghostdrone-2-aerial-smart-drone-aerial-graphy-helicopter-helicopter-text-photography-trademark.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/new-df-logo-blue-v2.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/Autel-Drones-Logo.png

Klientët Tanë

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/279380106_359832752833704_5321207214038504277_n-1.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/07/AbkonsLogo.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/logoweb-1.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/LogoFinal-3-1-1.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/logo-vega-solar-200x200-1.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/1453727848.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/233e8b_853d39562f774389889f4f0ae24e0161_mv2.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/Kaso-Construction-LOGO-FINAL-150PX-1.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/Logo_Credins_Bank.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/ON-logo-1.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/74647578_2983154285032810_1017736687410741248_n.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/13615378_1430490580310044_8086001221649289376_n.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/13392124_1058730880887264_7196154269235422134_o-1.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/WhatsApp-Image-2021-06-23-at-09.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/1200px-Valenciacf.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/18447495_295345967583500_793915790896483275_n.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/08/81637372_3934848703207255_8167217455391834112_n.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/12/48676d690917e6f37b1fa36b8fc9e465.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/remax_balloon.png