Kompania e parë e Dronëve në Shqipëri

Ne jemi një skuadër inxhinierësh, shkencëtarësh, zhvilluesish, inovatorësh dhe ëndërruesish, por mbi të gjitha ne po definojmë çfarë do të thotë
"Prodhuar në Shqipëri".

Rreth nesh

SKAITECH is the first drone company in Albania, established in 2020, with the aim to reach for the SKAI. The company offers a comprehensive range of drone services, solutions, and products. From drone manufacturing and customization, to repair, consulting, and training, SKAITECH is the go-to provider for all things drone in Albania and Kosovo. Our expertise extends to AI, unmanned systems, robotics, IoT, and cloud technologies, to achieve its long-term vision of unlocking the potential of drones, robotics, and AI.

The company is committed to providing innovative and impactful solutions for businesses across a wide range of industries, including infrastructure, energy, agriculture, security, and defense. SKAITECH helps businesses save hazardous man-hours and create operational efficiencies, while providing powerful business intelligence that drives commercial success.

SKAITECH is defining what it means to be “Made in Albania”.

Misioni Ynë

Të zbulojmë potencialin e dronëve, robotikës dhe AI.

Vizioni Ynë

Të pilotojmë ndryshimin e botës drejt automatizimit dhe dixhitalizimit.

Njihu me skuadrën tonë

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/Image_20221004_145707.jpeg

CEO & Co-founderAltin Bamllari

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/Image_20220922_161142-e1664888313655.png

COO & Co-founder Arbi Bamllari

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/foto_ledio.jpg

Drejtor i TeknologjisëLedio Zajmi

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/10/WhatsApp-Image-2021-10-26-at-19.20.32-e1635426376739.jpeg

Head of Systems & Software EngineeringGerald Hoxha

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/WnGkqDieyjBUPPI3ewJmIguuBfMfxVCOjaXNgW22-e1664887876285.png

Inxhinier RobotikeIgli Jasharllari

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/4d69be4f-a506-438b-88a0-febdea2f9b7f-e1666260222369-640x640.jpg

Sales & Business DevelopmentFranko Kostare

SKAITECH është kompania e parë e dronëve në Shqipëri, e themeluar në vitin 2020, me synimin për të arritur në 'SKAI'. Kompania ofron një gamë të gjërë shërbimesh, zgjidhjesh dhe produktesh me dron. Nga prodhimi dhe personalizimi i dronëve, deri te riparimi, konsultimi dhe trajnimi, SKAITECH është ofruesi kryesor për të cdo gjë të dronëve në Shqipëri dhe Kosovë. Ekspertiza jonë shtrihet në AI, sisteme pa pilot, robotikë, IoT dhe teknologjitë cloud, për të arritur vizionin e saj afatgjatë për zhvillimin e potencialit të dronëve, robotikës dhe AI.

Kompania është e përkushtuar të ofrojë zgjidhje inovative dhe me ndikim për bizneset në një gamë të gjerë industrish, duke përfshirë infrastrukturën, energjinë, bujqësinë, sigurinë dhe mbrojtjen. SKAITECH ndihmon bizneset të kursejnë orët e gjata të punës dhe të krijojnë efikasitet në vendimarrje operacionale, ndërkohë që ofron inteligjencë të mirë biznesi e cila siguron edhe suksesin tregtar.

SKAITECH po definon çfarë do të thotë "Prodhuar në Shqipëri".

Vizioni ynë është të jemi në krye të revolucionit botëror drejt automatizimit dhe dixhitalizimit, duke na mundësuar të krijojmë një të ardhme më të sigurt, më efikase dhe më të qëndrueshme. Ne përpiqemi t'i fuqizojmë njerëzit që të marrin kontrollin e jetës dhe mjedisit të tyre përmes teknologjisë dhe zgjidhjeve inovative, duke i lejuar ata të marrin vendime më të informuara dhe duke i ndihmuar ata të arrijnë qëllimet e tyre më shpejt. Ne përpiqemi të krijojmë një botë ku njerëzit dhe teknologjia punojnë së bashku në harmoni për të krijuar një të ardhme më të mirë për të gjithë.

Misioni ynë është të zhvillojmë potencialin e dronëve, robotikës dhe AI për të krijuar një botë më efikase, të sigurtë dhe të qëndrueshme. Ne jemi të përkushtuar ndaj zhvillimit dhe përdorimit të teknologjisë së përparuar për të ndihmuar njerëzit dhe bizneset për të marrë vendime të mirëinformuara dhe për të arritur qëllimet e tyre më shpejt. Ne përpiqemi të bashkojmë fuqinë e robotikës, AI dhe dronëve për të krijuar një të ardhme që është më e zgjuar, më efikase dhe më e gjelbër. Ne jemi të përkushtuar të shtyjmë kufijtë e asaj që është e mundur me dronët, robotikën dhe AI për të krijuar një të ardhme më të mirë për të gjithë.

Altin Bamllari CEO & Co-founder
Arbi Bamllari COO & Co-founder
Ledio Zajmi Drejtor i Teknologjisë
Gerald Hoxha Head of Systems & Software Engineering
Igli Jasharllari Inxhinier Elektronik
Inert Tila Software Engineer
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

    info@skaitech.al
    https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

    ABONOHU TANI

      info@skaitech.al