Bujqësi


Fermerët

Me pak kosto, staf dhe kohë, më shumë Drona për analizë dhe spërkatje.

Agronomët

Analizë dhe të dhëna gjithëpërfshirëse mbi shëndetin e të mbjellave dhe marrjen e vendimeve të duhura.

Kultivuesit

Përmirësimi i rendimentit të përgjithshëm të të korrave për sipërfaqe të mëdha, duke përdorur spërkatje me dron.

Zgjidhjet tona me dron fuqizojnë profesionistët e bujqësisë për të marrë vendime të mirëinformuara

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/Screenshot-2022-10-06-093114.png

Rilevimi me Dron

 • Rilevim
 • GIS
 • Matje preçize
 • Modele 3D

Imazheri multispektrale

 • Monitorim i shëndetit të kulturave
 • Menaxhim i ujitjes dhe vaditjes
 • Numërim i të korrave
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/dji-agriculture.gif

Spërkatje me Dron

 • Spërkatje të mbjellash
 • Shpërndarje farash
 • Ndjekje terreni


Rast Përdorimi

Vendodhja Field of Pomegranates
Software Skaitech Cloud
Pajisja Map A7R Ⅱ
Koha 2.5 Days
Sipërfaqja e rilevuar 16.5 hectares

Filloni duke na kontaktuar.

Na kontaktoni dhe merrni një ofertë falas.

Kontakt
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

  info@skaitech.al
  https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

  ABONOHU TANI

   info@skaitech.al