Fillo duke përdorur Inteligjencën Artificiale projektin tënd.


Detektim objektesh


https://skaitech.al/wp-content/uploads/2023/01/t2.png

SKAITECH ofron detektim, klasifikim dhe monitorim të objekteve te ndryshme duke përdorur teknologjinë më të fundit të Machine Learning për të identifikuar dhe lokalizuar objektet në imazhe apo video. Zgjidhja jonë e përshtatur për nevojat individuale të çdo klienti, siguron optimizimin për qëllimet dhe aplikimet e tyre specifike.


AI & Embedded Systems


Nvidia Jetson Skaitech

Hardware i dizenjuar Pajisja që integron AI‎‏‏‎ ‎përshtatur sipas kërkesave të projektit. Duke filluar nga dizajni i PCB-ve dhe mbyllja mekanike, deri te programimi i firmware dhe software, duke ofruar një prototip të plotë funksional.‎‎


Njohja optike e karaktereve


https://skaitech.al/wp-content/uploads/2023/01/3.png

Njohja optike e karaktereve (OCR) përdoret për identifikim dhe ekstraktimin e tekstit nga imazhet, të tilla si ato të kapura nga kamerat në trafik. OCR mund të përdoret gjithashtu për të zbuluar targat,‏‏‎ ‎duke lejuar gjurmimin efikas të automjeteve. Për më tepër, OCR mund të përdoret për të lexuar shenjat, duke mundësuar analizën e sinjalistikës së trafikut.

Monitorim Trafiku

 • Njohje të targave
 • Kohë reale / Post Proçesim
 • Detektim i ngjarjeve të trafikut
 • Numërim & Statistika

Object Detection - Thermal Imagery

 • Mbledhje imazhesh termike
 • Trajnim modeli sipas dëshirës
 • Detektim objektesh natën dhe në ndriçim të ulët

Filloni duke na kontaktuar.

Ekipi ynë i ekspertëve është këtu për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni dhe t'ju ndihmojë të gjeni zgjidhjen perfekte për nevojat tuaja. Mund të na kontaktoni me telefon, email ose nëpërmjet faqes sonë të internetit. Mos hezitoni, le t'ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen më të mirë për ju sot.

Kontakt
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

  info@skaitech.al
  https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

  ABONOHU TANI

   info@skaitech.al