Zgjidhje anti dron


Zbulim dhe gjurmim

Ndjeshmëri e lartë zbulimi dhe saktësi lokalizimi, edhe në kushte sfiduese me nivele të larta zhurme.

Kundërpërgjigje

Zgjidhje për policinë, ushtrinë, burgjet, organizatat e sigurisë kombëtare, shërbimet e inteligjencës, ndërtesat publike dhe doganat.

SKAITECH ofron zgjidhje të standartit industrial për zbulimin, verifikimin dhe neutralizimin e dronit për sigurinë ajrore

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/DroneMaster-RF-Based-Drone-Detection-System-900x700-1.webp

Zbulim Droni

 • Radiofrekuencë për sisteme vizuale monitorimi
 • Zbulim UAS

Kundërmasa

 • Bllokim valësh radiofrekuence
 • Rreze nga të gjitha drejtimet ose e fokusuar
 • Ulje e kontrolluar për sisteme të avancuara
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/ezgif.com-gif-maker-4.gif

Siguri Aeroporti

 • Zgjidhje të plota kundër dronëve
 • Montorim i vendeve me rëndësi kritike

Filloni duke na kontaktuar.

Na kontaktoni dhe merrni një ofertë falas.

Kontakt
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

  info@skaitech.al
  https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

  ABONOHU TANI

   info@skaitech.al