Fotografi me Dron


Ne ofrojmë kapjen e imazheve dhe videove për biznesin tuaj në mënyrë që ju të shisni më shpejt dhe më lehtë

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2021/10/WhatsApp-Image-2021-08-26-at-11.02.35-15.jpeg

Fotografi ajrore

Shërbimet tona të fotografimit ajror ofrojnë imazhe dhe video mahnitëse me rezolucion të lartë të kapura si nga sytë e një zogu duke përdorur dronët më të fundit. Pavarësisht nëse keni nevojë për fotografi të pasurive të paluajtshme ose ndërtimi, ose thjesht dëshironi të nxirrni në pah bukurinë e pronës ose diçkaje tjetër, ekipi ynë i pilotëve profesionistë patjetër që do të bëjë më të mirën për të kapur imazhet më perfekte.

Skaitech

Videografi ajrore

Videografia me dron përfshin përdorimin e dronëve tanë të pajisur me kamera për të kapur pamjet ajrore. Shpesh përdoret në fusha të tilla si pasuritë e paluajtshme, produksione filmash dhe ngjarje të veçanta në jetën tuaj duke ju ofruar një perspektivë unike dhe ndryshe të tyre.

Skaitech

FPV

Ne jemi profesionistë dhe entuziastë të dronëve, prandaj ofrojmë edhe dronë FPV, të cilat u ofrojnë klientëve  pamjet ajrore të kapura duke përdorur teknologjinë e pamjes në vetën e parë (FPV). Përdoret zakonisht në industri të tilla si pasuritë e paluajtshme, ndërtim dhe produksione filmash për të kapur pamje unike, me cilësi të lartë si nga pamja e syve të një zogu e cila është mjaft mahnitëse dhe e shpejtë.

Panorma ajrore 360°

Në SKAITECH, ne ofrojmë një shërbim unik të krijimit të panoramave ajrore 360 duke përdorur teknologjinë më të fundit me Dron, duke kapur pamje befasuese nga këndvështrimi i një zogu të vendndodhjeve specifike, për të krijuar një pamje panoramike tërheqëse dhe vizualisht mahnitëse. Qoftë për pasuri të paluajtshme, turizëm, apo eventetë veçanta, panoramat tona ajrore ofrojnë një perspektivë të re në Shqipëri.


Si funksionon

Zgjidh një Dron

Në ditët e sotme ekziston një dron për çdo qëllim. Këtu është një listë e disa prej dronëve tanë dhe qëllimi i tyre:

 • DJI Mini 3 Pro. Po aq i fuqishëm sa i lëvizshëm.
 • DJI Air 2S. Të gjitha në një paketë.
 • DJI Mavic 3. Droni më i mirë për imazhet ajrore.
 • DJI Avata. FPV i lehtë dhe i sigurtë për fluturim mahnitës.
 • DJI FPV. Ridefinoni fluturimin.

Planifikim misioni

Pasi të jetë zgjedhur droni, hapi tjetër është planifikimi i fluturimit. Zgjidhni zonën ku dëshironi të bëni videografi ose fotografi me dron, së bashku me të merrni dhe masat për një fluturim të sigurtë. Pasi të zgjidhni vendndodhjen, zgjidhni lartësinë në të cilën dëshironi të fluturoni dronin, vijën e shikimit, kohën e fluturimit, këndet dhe parametrat e kamerës.

Të dhëna Live

Tani puna është në terren. Pas të gjitha proçeseve të përzgjedhjes, merrni dronin në zonën ku keni planifikuar fluturimin tuaj dhe fluturojeni atë. Lidheni dronin me smartfonin ose telekomandën, shkoni te aplikacioni i drone dhe filloni menjëherë. Pamjet e drejtëpërdrejta nga droni shikohen në kohë reale për të përmirësuar pamjet, skenat dhe përmbajtjen.

Proçesimi i të dhënave

Pasi të regjistrohen imazhet/videot, importojini ato. Më pas ato modifikohen sipas qëllimit të klientit tuaj, softueri, gjatësia, cilësia dhe shtohet muzika nëse është për marketing, kinematografi.

Rezultati

Dronët na lejojnë të gjenerojmë fotografi dhe video të mahnitshme ajrore pas përpunimit. Ato më kryesore janë:

 • Video ajrore
 • Imazhe ajrore
 • Video FPV
 • Panorama 360 gradë
 • https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

  ABONOHU TANI

   info@skaitech.al
   https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

   ABONOHU TANI

    info@skaitech.al