Energji e rinovueshme


Energjia diellore

Inspekto mijëra panele më shpejt, duke reduktuar kohën e qëndrimit në terren apo parandaluar dëtime të mundshme.

Energjia e erës

Pa nevojë e ngjitjes në pikën më të lartë, ekzamino i sigurtë çdo pjesë të turbinës.

Energjia ujore

Një mënyrë ekonomike dhe efektive për zbulimin e detajeve të dëmtimeve në zonat e paarritshme të hidrocentraleve.

Zbuloni zgjidhje inovative të dronëve për të mundësuar projektet tuaja të energjisë

Skaitech

Rilevimi me Dron

 • Rilevim
 • GIS
 • Matje preçize
 • Modele 3D
 • Planifikim

Inspektimi me Dron

 • Inspektim vizual
 • Inspektim termik
 • Raportimi
Skaitech

Spërkatje me Dron

 • Pastrim i paneleve diellore

Siguria me dronë

 • Sigurimi i zonave me rëndësi të veçantë
 • Vlerësim i dëmit
 • Rilevim
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/joint.gif

Filloni duke na kontaktuar.

Na kontaktoni dhe merrni një ofertë falas.

Kontakt
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

  info@skaitech.al
  https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

  ABONOHU TANI

   info@skaitech.al