Infrastrukturë


AIK

Arkitekturë, Inxhineri & Konstruksion.

Utilitete

Linjat e tensionit, kullat e transmetimit, kanalizime dhe transport.

Telekomunikacion

Antena të ndryshme transmetimi, telefonie .

Përdorni avantazhet e dronëve për operacione efiçente në infrastrukturë nëpërmjet zgjidhjeve tona më të avancuara

Rilevimi me Dron

 • Rilevim
 • GIS
 • Matje preçize
 • Modele 3D
 • Planifikim

Inspektimi me Dron

 • Inspektim vizual
 • Inspektim termik
 • Raportimi
Skaitech

Fotografi me Dron

 • Fotografi ajrore
 • Videografi ajrore
 • FPV
 • Panorama 360 gradë

Siguria me dronë

 • Siguria e zonave me rëndësi të veçantë
 • Rilevim
 • Vlerësim i dëmeve
Skaitech

Filloni duke na kontaktuar.

Na kontaktoni dhe merrni një ofertë falas.

Kontakt
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

  info@skaitech.al
  https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

  ABONOHU TANI

   info@skaitech.al