Prodhim dronash


Prototipe

Prototipe për arsim, kërkim zhvillim, përdorim konsumator dhe industrial.

Inxhineri e Personalizuar

Tuning, integrim, modifikime të hardware ose software.

Prodhim

Nga dizajni, zhvillimi, tek testimi final i produktit pa pilot.

SKAITECH ndërton prototipe dhe sisteme pa pilot për qëllime dhe terrene të ndryshme

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/09/Image_20220913_180503-removebg-preview.png
Skaitech

Prodhime me porosi

 • Multirotor
 • FPV
 • VTOL
 • UGV
 • ROV

Autopilot / Avionika

 • Integrimi i autopilotit
 • Dizajn skedash elektronike (PCB)
 • Borde suportues të dedikuar
 • Integrim i kartës grafike për proçesim imazhesh në kohë reale
Skaitech
Skaitech
SQ1 Skaitech

Payloads / Veçoritë

 • Sensorë RGB
 • Sensorë multispektral
 • Sensorë termikë
 • Lidhje 4G
 • Sensorë Lidar
 • Mekanizma për ngarkesa
 • Module RTK/GPS

Firmware / Software

 • Ndërfaqe e kontrollit nga terreni
 • Të dhëna në Cloud
 • Programim Firmware
 • Inteligjencë artificiale për fotografi ajrore
Skaitech
Skaitech

Filloni duke na kontaktuar.

Ekipi ynë i ekspertëve është këtu për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni dhe t'ju ndihmojë të gjeni zgjidhjen perfekte për nevojat tuaja. Mund të na kontaktoni me telefon, email ose nëpërmjet faqes sonë të internetit. Mos hezitoni, le t'ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen më të mirë për ju sot.

Kontakt
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

  info@skaitech.al
  https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

  ABONOHU TANI

   info@skaitech.al