Minierat


Menaxhim i inerteve

Mat volumin e inerteve me zgjidhje efektive me dron dhe modele 3D.

Eksplorim

Navigo hapësira të ngushta në mënyrë më efiçente dhe të sigurtë sesa një njeri mund të bënte.

Monitorim dhe planifikim

Rrugët e mallrave, inspektimet e pajisjeve, siguria, monitorimi i mjedisit.

Dronët e SKAITECH mund të krijojnë harta efiçente 3D të vendeve me rrezikshmëri tek minierat duke mundësuar operacione më të optimizuara

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/mining_survey-1024x682-1024x682-1.webp

Rilevimi me Dron

 • Rilevim
 • GIS
 • Matje preçize
 • Modele 3D
 • Planifikim

Inspektimi me Dron

 • Inspektim vizual
 • Inspektim termik
 • Raportimi
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/ezgif.com-gif-maker-2-1.gif

Siguria me dronë

 • Sigurimi i zonave me rëndësi të veçantë
 • Vlerësim i dëmit
 • Rilevim

Filloni duke na kontaktuar.

Na kontaktoni dhe merrni një ofertë falas.

Kontakt
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

  info@skaitech.al
  https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

  ABONOHU TANI

   info@skaitech.al