Oil & Gas


Upstream

Drona për ekslporim dhe prodhim, siç janë rezervuarët, nxjerrja dhe puset e naftës/gazit.

Midstream

Tubacionet dhe çdo gjë nga burimet deri tek rafineritë.

Downstream

Monitorimi i operacioneve te ndryshme si rafinimi, shitja, ruajtja apo shpërndarja.

Inspekto naftën dhe gazin me rilevim ajror efiçient dhe të sigurtë me Dron

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/oil.jpeg

Rilevimi me Dron

 • Rilevim
 • GIS
 • Matje preçize
 • Modele 3D
 • Planifikim

Inspektimi me Dron

 • Inspektim vizual
 • Inspektim termik
 • Raportimi
 • Detektim rrjedhjesh
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/ezgif.com-gif-maker.gif

Siguria me dronë

 • Sigurimi i zonave me rëndësi të veçantë
 • Vlerësim i dëmit
 • Rilevim

Filloni duke na kontaktuar.

Na kontaktoni dhe merrni një ofertë falas.

Kontakt
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

  info@skaitech.al
  https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

  ABONOHU TANI

   info@skaitech.al