Repair & Maintenance


Ne ofrojmë shërbime riparimi, rregullimi dhe mirëmbajtjeje për partnerët tanë ose sistemet pa pilot me porosi.

Skaitech

Prodhime me porosi

Ne jemi të specializuar në ndërtimin me porosi të dronëve për tregjet e ndryshme industriale në Shqipëri. Ekipi ynë i inxhinierëve dhe teknikëve përdor teknologjinë më të fundit për të krijuar sisteme inovative dhe të besueshme pa pilot të standardeve më të larta të përshtatura për të përmbushur nevojat specifike të klientëve tanë, duke ofruar shërbim me cilësinë më të lartë ndaj klientit.

Skaitech

Riparim Droni

SKAITECH përfaqëson dhe mbështet markat më të mira të dronëve në industri si DJI, Fixar, Parrot, Flyability, XAG, Autel Robotics, Auterion, Sensefly, Yellow Scan, Aerialtronics, BetaFPV dhe shumë të tjera për Shqipërinë dhe Kosovën.

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2023/01/74b96dbb2d19db9758ba306fc55ad040_159e6951-e9fd-4a8e-a10b-d743c78b601c_1080x.png

FPV

Të gjithë dronët FPV janë të shpejtë dhe shumë emocionues për tu fluturuar. Sidoqoftë, dronët FPV janë shumë të lehtë për t'u rrëzuar. Për fat të mirë, ne kemi shumë përvojë në riparimin e dronëve FPV dhe mund t'ju bëjmë të fluturoni përsëri në shumë pak kohë.

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

    info@skaitech.al
    https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

    ABONOHU TANI

      info@skaitech.al