Discover drone mapping
with SKAITECH Cloud


SKAITECH Cloud

Survejoni, inspektoni, krijoni ortomozaikë, 3D point cloud, modele terreni dixhitale, konturet, harta multispektrale dhe shumë të tjera.

Proçeso & Analizo

Përpunoni imazhet në të dhëna me cilësi të lartë

Krijo Pointclouds, Ortomozaikë dhe Modele Dixhitale të Terrenit

Matni dhe modifikoni si në hartat interaktive 2D ashtu dhe 3D

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/piramida-320x240.jpg
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/12/agro.gif

Të dhëna bujqësore

Përpunim dhe analiza multispektrale e të dhënave

Dalloni shëndetin e të mbjellave përmes indekseve të vegjetacionit

Eksporto ose shpërndaj hartat dhe raportet

Të dhëna bujqësore

Përpunim dhe analiza multispektrale e të dhënave

Dalloni shëndetin e të mbjellave përmes indekseve të vegjetacionit

Eksporto ose shpërndaj hartat dhe raportet

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/12/agro.gif

Modele 3D & Inspektim

Inspektoni Asetet dhe Fasadat

3D Mesh dhe PointCloud me densitet të lartë

Prerja dhe eksportimi i profilit 2D në çdo software CAD

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/3d_model-1-640x480.png
https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/skaitech_cloud-1-640x640.png

Veçoritë

Ortomozaik

Model sipërfaqësor dixhital

Model Dixhital Terreni (DTM)

PointCloud me densitet të lartë

Model 3D

Linja konturore

Analizë multispektrale

Eksporto & ndaj me skuadrën

GCP për saktësi

Raport rilevimi

Zgjidhni versionin tuaj

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/cons1.png

Standard

Një përdorues – Akses për pjesëtarët e skuadrës

1 Projekt, imazhe ajrore pa limit

Analiza & matje 2D/3D

Eksporto & Ndaj dokumentat

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/agri1.png

Bujqësi

Komplet mjetesh për analizë multispektrale

Një përdorues – Akses për pjesëtarët e skuadrës

1 Projekt, imazhe ajrore pa limit

Eksporto & Ndaj dokumentat

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2022/10/cons3.png

Biznes

Projekte dhe Përdorues të Shumëfishtë

Imazhe ajrore pa limit

Përpunimi me prioritet të lartë

Komplet mjetesh të personalizuara për analizë

https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

ABONOHU TANI

    info@skaitech.al
    https://skaitech.al/wp-content/uploads/2020/10/logo-black-copy.png

    ABONOHU TANI

      info@skaitech.al