360 Zgjidhje

Ne ofrojmë Teknologji XR për të përjetuar ose krijuar një realitet duke shfrytëzuar hapësirën 360.

TURE VIRTUALE 360

Teknologjia e turit virtual bashkon një tur në një vend në një përvojë vizuale për shikuesin.

AUGMENTED REALITY (AR)

Realiteti i shtuar përdor mjedisin ekzistues të botës reale dhe vendos informacionin virtual mbi të për të përmirësuar përvojën. Disa aplikime të mundshme përfshijnë arkeologjinë, AEC dhe planifikimin urban, arsimin, prodhimin, fitnesin dhe tregtinë elektronike.

VIRTUAL REALITY

VR lejon përdoruesit të "banojnë", sikur të ishin në të vërtetë në një mjedis krejtësisht të ri, virtual, i krijuar nga kompjuterët, një skenë e animuar ose një vendndodhje që është fotografuar dhe vendosur në një aplikacion. Aplikimet: kujdesi shëndetësor, prodhimi, dizajni, lojërat, ngjarjet dhe marketingu.

UPT në zyrat e SKAITECH (Model 3D në AR me dron dhe fotogrametri)